Serveis Online

É un servei d'atenció mèdica complementari a les visites presencials, pensats especialment per donar resposta a les necessitats de comunicació entre metge i pacient, fent ús de les noves tecnologies de la informació, de forma personalitzada i segura, i amb tot confiança.


Dins el Portal de Pacient podreu contractar el servei de consultes mèdiques amb el Dr. Cabero, que us permetrà consultar al vostre metge utilitzant un ordinador, una tauleta o un smartphone (iPhone o Android), des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.


En el formulari de sol·licitud us demanarem les dades personals. Cal que ompliu tots els camps obligatoris.
Amb el Portal de Pacient tindreu el consultori mèdic molt aprop. Podreu realitzar consultes mèdiques i compartir documents amb el vostre ginecòleg, i així evitareu desplaçaments i trucades innecessàries a la consulta.

Un cop us hagueu registrat i accediu dins el Portal de Pacient, si voleu realitzar consultes mèdiques haureu de contractar el servei de consultes.

Si ja teniu un usuari d'accés al Portal de Pacient i voleu contractar el servei de consultes mèdiques amb el Dr. Cabero no us heu de tornar a registrar. Heu de clicar en el següent enllaç i fer login:


Si no teniu cap usuari, primer heu de sol·licitar el registre al Portal de Pacient.

El servei es renovarà automàticament cada any, a no ser que aviseu que no el voleu renovar. Ho podeu fer enviant un correu a baixa@imedicplus.com.
Sol·licita
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació