Informació sobre el Centre
Les que em coneixeu bé sabeu que l’atenció personalitzada i la cura en el tracte sempre han estat les meves puntes de llança. Sempre ha anat acompanyat de la màxima professionalitat i respecte per a totes vosaltres. Garantir que cadascuna es senti ben tractada i escoltada és vital per poder donar la màxima qualitat assistencial. En els últims temps els serveis mèdics están desbordats i la massificació també ha arribat al sector privat. La mútua ja no és una exclusivitat i existeixen multitud de tarifes, moltes d’elles gairebé ofensives pels professionals, i és per això que desgraciadament hi haurà algunes d’aquestes mútues que en el nou centre no les tindré.

L’objectiu és muntar un centre dedicat exclusivament a la dona, incorporant totes aquelles necessitats que considero importants per a totes vosaltres. És per això que en aquest projecte incorporaré grans professionals que m’ajudaran a aconseguir l’objectiu que m’he proposat i no és cap altre que aconseguir l’excel·lència. Una excel·lència en el coneixement, però igualment d’important és aconseguir una excel.lència en el tracte. Un tracte cuidat, proper, de màxim respecte i preservant sempre la vostra intimitat. Tot aquest coneixement tindrà el suport de una tecnologia de darrera generació, tenint com a referència Hospitalària els dos millors hospitals privats de Catalunya.

Com sabeu sóc el responsable des de fa més de 8 anys de l’àrea quirúrgica de l’Hospital Quiron Barcelona on hem realitzat en el últim any 1.200 intervencions quirúrgiques ginecològiques i prop de 2000 parts. A més, el darrer any he establert un conveni de col·laboració amb Assistència Sanitària Col·legial que ens permetrà poder atendre totes les seves assegurades a l’ hospital de Barcelona tant pel que fa a la dona embarassada com la pacient que s’hagi d’intervenir.

Estic altament il·lusionat amb aquest nou projecte tan ambiciós i m’agradaria poder-lo compartir amb tu com fins ara.

A partir del dia 3 de febrer començaré a visitar a l’edifici Volumètric al carrer Molí d’en Saborit nº 2 planta 4ª de Vic (davant de l’Atlàntida).


Reserva de Visita

Per demanar cita ho podeu fer al telèfon 621.275.655, o online mitjançant el següent enllaç:

 
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació